Jom Servis Aircond Rumah

  • by

Kenapa Pilih Servis Aircond Rumah Kami

Di sini, kami berdedikasi untuk menyediakan perkhidmatan penyaman udara yang boleh dipercayai untuk membantu anda dalam mengekalkan sistem penyejukan anda dan memenuhi semua keperluan penyaman udara anda. Sama ada servis, pembersihan atau penyelenggaraan penghawa dingin, pasukan pakar kami yang berkelayakan tinggi mempunyai pengetahuan dan pengalaman untuk menyelesaikan kerja dan memastikan unit penyaman udara anda berfungsi dengan baik.

Kami boleh memberi perkhidmatan kepada pelbagai jenama penghawa dingin, termasuk Daikin, York, Panasonic, LG, Samsung, Toshiba, Hitachi dan banyak lagi. Juruteknik mahir kami akan memastikan unit penyaman udara anda diservis, diselenggara dan dibersihkan dengan betul, jadi anda tidak perlu menghadapi masalah yang datang dengan sistem penghawa dingin yang rosak.

Apabila anda menempah perkhidmatan penghawa dingin kami, anda boleh memilih antara pembersihan kimia dan pembersihan yang baik. Inilah yang disertakan dalam setiap perkhidmatan:

Pembersihan Kimia Aircond

Pakar kami akan memeriksa dan membersihkan unit penyaman udara anda dengan bahan kimia mesra alam dan teknologi beg air. Pencucian kimia penghawa dingin membantu menghilangkan acuan dan bakteria berbahaya yang lain untuk memberikan penyaman udara anda pembersihan yang mendalam yang diperlukan.

Pembersihan kimia penghawa dingin akan meningkatkan kualiti udara dalaman anda, mencegah penyakit pernafasan dan bahaya kesihatan lain yang mungkin timbul akibat kualiti udara dalaman yang lemah.

Pembersihan Baikpulih Aircond

Pembersihan baik pulih penghawa dingin melangkaui cucian kimia, kerana ia melibatkan pembongkaran sepenuhnya unit AC dalaman anda. Juruteknik kami akan melakukan pemeriksaan menyeluruh, membuka unit penyaman udara anda dan membilas setiap komponen secara individu dengan penyelesaian mesra alam untuk menghilangkan kotoran dan kotoran.

Jika penghawa dingin anda tidak diselenggara untuk tempoh yang lama, adalah disyorkan untuk memilih pembersihan baik pulih. Setelah komponen penghawa dingin anda dibersihkan dengan betul, anda akan mengalami hembusan udara yang sejuk dan segar.

Sebagai sebahagian daripada setiap perkhidmatan, juruteknik penghawa dingin kami akan memeriksa termostat dan pemampat luar, menangani paip saliran dan kuali longkang, membersihkan pemampat luar secara kimia, dan membersihkan roda dan bilah peniup. Mungkin juga penghawa dingin anda memerlukan tambah nilai gas selepas pemeriksaan: Setiap psi gas R-410/R32/R22 berharga RM1.

Dengan kami, anda akan menikmati pelbagai faedah, seperti perkhidmatan semula percuma jika anda tidak berpuas hati, jaminan mutu kerja 30 hari, serta pembersihan penghawa dingin yang cepat dan cekap dalam masa 60-90 minit untuk setiap unit. Tiada yuran tersembunyi jika anda bekerja dengan kami! Harga kami bermula pada RM130, dan kami menawarkan satu kadar rata untuk mana-mana kuasa kuda. Anda akan mendapat apa yang kami sebutkan.

Kami juga menjamin pelanggan kami perlindungan perlindungan percuma daripada kerosakan atau kecurian. Anda boleh yakin bahawa perkhidmatan pelanggan kami akan sentiasa ada untuk anda. Bergantung pada permintaan anda, anda boleh memilih antara pakej sekali, suku tahunan atau dua kali setahun. Sebagai peraturan biasa, kami mengesyorkan menempah janji temu suku tahunan untuk memastikan penghawa dingin anda berfungsi pada tahap terbaik.

Udara yang tercemar bukanlah sesuatu yang ingin disedut oleh sesiapa pun. Walau bagaimanapun, jika anda tidak membersihkan penapis penyaman udara anda dengan kerap, udara yang anda sedut akan tercemar dengan kuman dan bakteria setiap kali sistem dihidupkan. Pembersihan dan penyelenggaraan penghawa dingin yang kerap diperlukan untuk mengelakkan semua masalah ini.

Booking Servis Aircond Rumah Anda Sekarang

Adakah anda memerlukan perkhidmatan penyaman udara dan pembersihan? Tempah perkhidmatan servis aircond rumah kami hari ini, dan kami akan berbesar hati untuk membantu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *